Boråstapeter henkii Turun kesätunnelmaa

Jos haluat tallettaa pienen palasen kauniin Turun kesätunnelmasta kotisi seinille, kannattaa tutustua upeisiin Boråstapeter-valikoimiin! Boråstapeter henkii perinteistä skandinaavista tunnelmaa ja tuo mieleen Turun kauniin kesän upeine tapahtumineen jopa keskellä pimeää ja kylmää talvea! Turun lomamuistojen tallettaminen kannattaa, sillä tällä tavoin lomamuistot auttavat kantamaan yli raskaan arjen!

Boråstapeterin mielenkiintoinen tausta

Skandinaavinen suosittu boråstapeter sai alkunsa 1900-luvun alkupuolella. Sen perustaja on Waldemar Andren niminen henkilö, jonka mielestä kaikilla ruotsalaisilla pitäisi olla varaa entistä kauniimman kodin luomiseen tapetoimalla. Boråstapeterin ansiosta visiosta on tullut totta tuhansissa ruotsalaisissa, suomalaisissa ja muissa skandinaavisissa kodeissa!

Nämä tapetit edustavat naapurimaamme tapettitaidetta, jossa korostuu upea design. Pitkä historia ja kokemus tapettien parissa näkyy näiden tapettien kuiduissa, kuoseissa sekä väreissä. Kuosien joukosta löytyy niin vanhoja tunnettuja tapettikuoseja kuin moderneja suosikkikuosejakin – valinnanvaraa siis riittää! Suosittujen klassikkokuosien joukosta löytyy esimerkiksi Arne Jacobsenin ja Stig Lindbergin luomia suosittuja klassisia kuoseja.

Luo kotiisi idyllistä tunnelmaa

Turun kesätunnelmaa on helppo luonnehtia idylliseksi. Sama koskee monia Boråstapeter-kuoseja! Esimerkiksi upeat kukkakuosit tuovat kotiin helposti idyllistä kesätunnelmaa, joka muistuttaa Turun upeista kesistä. Luonnon omien koristeiden tuominen kotiin onkin hyvä idea, silloin, kun kotiin kaivataan idyllistä ja rauhoittavaa tunnelmaa! Jos haluat korostaa kodissasi Turun merellistä tunnelmaa, löytyy myös tämän tunnelman luomiseen hyviä vaihtoehtoja Boråstapeter-tapettien joukosta. Sama koskee maalaisromanttista tunnelmaa, jota voi aistia monilla Turun lähialueilla.

Tue pohjoistamaista tapettitaidetta

Valitsemalla kotisi seinille upeaa Boråstapeterin tapettia tuet samalla pohjoismaista laadukasta tapettitaidetta, mitä voidaan pitää kulttuuritekona. Turku tunnetaan aktiivisena kulttuurikaupunkina, joten pohjoismaisen tapettitaiteen tukeminen on Turun ystävälle luonnollinen valinta!

Tee ympäristöteko valitsemalla Boråstapeter

Turun luontoon ihastunut kuluttaja haluaa varmasti tehdä kaikkensa, jotta myös jälkipolvemme pääsevät nauttimaan näistä upeista maisemista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta! Tästäkin syystä Boråstapeter on hyvä valinta, sillä tuotemerkin tapetit ovat ympäristöystävällisiä. Ne valmistetaan ympäristöystävällisistä ja sertifioiduista materiaaleista vesiliukoisia värejä käyttäen. Koska tapetit valmistetaan Ruotsissa, ovat kuljetusmatkat suhteellisen lyhyitä. Lisäksi yrityksessä kierrätetään ylijäämämateriaalit, eikä sen tapeteissa käytetä liuottimia tai myrkkyjä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

minimalia