Turun ja Helsingin hotelliaamiaiset vertailussa

Turku ja Helsinki lukeutuvat maamme suosituimpiin kaupunkilomakohteisiin, mutta oletko miettinyt, kummassa kaupungissa on tarjolla paremmat hotelliaamiaiset? Tässä artikkelissa aamiainen Helsingissä ja Turussa joutuu armottomaan vertailuun.

Aamiainen Helsingissä

Löydät aamiainen helsingissä -kategoriasta monia upeita vaihtoehtoja ja Helsinki laittaakin Turulle tässä vertailussa kovasti kampoihin! Yksi Helsingin parhaista hotelliaamiaisista on Hotel Fabianin raikas, ravitseva ja herkullinen aamiainen. Tällä aamiaisella tankkaat itseesi päivän aikana tarvittavaa energiaa ilman, että askeleet tuntuvat aamiaisen jälkeen turhan painavilta. Pöydästä löytyy esimerkiksi luomupuuroa sekä legendaarisia Kanniston leipomossa käsityönä leivottuja lisäaineettomia herkkuja. Kahvina tällä aamiaisella tarjoillaan Löfbergin luomukahvia ja myös teenjuojille on tarjolla korkealaatuinen luomuteevalikoima. Tälle aamiaiselle on Turun vaikea laittaa kampoihin!

Aamiainen Turussa

Myös Turusta löytyy monia upeita hotelliaamiaisia, jotka auttavat jaksamaan kierreltäessä Turun suosituimpia nähtävyyksiä. Yksi parhaista Turun aamiaisvaihtoehdoista on Radisson Blu Marina Palace -hotellin buffet-tyyppinen aamiainen. Tällä aamiaisella tarjoillaan tuoretta kahvia suoraan pöytään. Hotellin ravintolan kokki on asiakkaiden palveluksessa paistaen asiakkaille jopa tuoreita munakkaita näiden tilausten mukaan. Lisäksi Radisson Blu Marina Palace -hotellin aamiaisella tarjoillaan esimerkiksi runsaasti erilaisia tuoreita ja raikkaita hedelmiä.

Päihittääkö Helsinki Turun vai päinvastoin?

Loppujen lopuksi on makuasia, kummasta kaupungista, Helsingistä vai Turusta, löytyy parempi hotelliaamiainen. Vanhan sananlaskun mukaan makuasioista ei parane kiistellä ja sama pätee myös erilaisiin aamiaisvaihtoehtoihin! Kaiken kaikkiaan voidaan kuitenkin sanoa, että molemmista kaupungeista löytyy kattava valikoima erilaisia aamiaisvaihtoehtoja monenlaiseen makuun ja budjettiin. Molemmat kaupungit sopivat siis hyvin myös kulinaristille ja aamu alkaakin mukavissa merkeissä hyvän ruuan äärellä. Molemmista kaupungeista löytyy myös runsain mitoin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, joten ehkäpä kokeilet tänään Helsinkiä ja huomenna Turkua – tai päinvastoin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

minimalia